ISPARTA / MERKEZ - Gülbirlik İlkokulu

eTwinning Projelerimiz

Ara

'Citizens of tomorrow' isismli e twinnig projemizin ortak ürünü olan takvimde öğrencilerizin yaptığı 'Emotional Health ve Naturel Dısasters' konulu resim çalışmaları ile katıldık.

Ekm

'Citizens of tomorrow' isimli projemizin konusu olan 'Emotional health' ile ilgili kendi hazırladığımız kodlama etkinliği

Nis

Ortak olduğumuz eTwinning projesi için öğrencilerimizle birlikte şimdiye kadar yaptığımız etkinliklerden oluşan bir okul proje panosu hazırladık.

Nis

Ortak olduğumuz eTwinning projesinin''Children's rights and their impact on society'' etkinliği için öğrencilerimizin çocuk hakları ile ilgili yaptıkları resimleri yapboza

dönüştürdük.Öğrencilerimiz ve aileleri bu yapbozları tamamladılar.

Mrt

Ortak olduğumuz eTwinning projesinin ''Family,the right of all children!''  etkinliği için ailelerimizle çocuk hakları ile ilgili afiş hazırladık.

Mrt

Ortak olduğumuz eTwinning projesinde ki '' I'm small,but I have rights! '' etkinliği için öğrencilerimizin cümleleri

Mrt

Ortak olduğumuz eTwinning projesinin ortak çalışması olan takvim için 'Şubat' ayı takvim çalışmamız

Mrt

Çocuklar istediği bir mesleği seçerek bu mesleğe uygun kostüm hazırladılar ve ayrıca seçimlerini açıklama fırsatı buldular.

Şbt

WE ALSO HAVE RIGHTS! eTwinning projesi kapsamında Çocuk hakları ile ilgili 2. bilgilendirme sunumu

Şbt

WE ALSO HAVE RIGHTS! eTwinning projesi kapsamında Çocuk hakları ile ilgili bilgilendirme sunumu

Şbt

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Çiğdem Aşık ve öğrencilerinin yer aldığı eTwinning projesi WE ALSO HAVE RIGHTS! için hazırladıkları afişimiz

Şbt

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Çiğdem Aşık ve öğrencilerinin yer aldığı eTwinning projesi WE ALSO HAVE RIGHTS! için hazırladıkları logomoz

Mrt

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Çiğdem Aşık ve öğrencilerinin yürütmekte olduğu ''Life around us!'' projesi kapsamında,öğrencilerle  birlikte şimdiye kadar yaptıkları  etkinliklerden oluşan  bir okul proje panosunu hazırladılar.

Şbt

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Çiğdem Aşık ve öğrencilerinin yürütmekte olduğu ''Life around us!' projesi kapsamın da, okulumuz bahçesindeki bitkilerle ilgili hazırladıkları çok dilli sözlük etkinliği linki.