ISPARTA / MERKEZ - Gülbirlik İlkokulu

Hasan KANTEKİN - Okul Müdürü

Burdur ili Ağlasun ilçesinde doğdum.İlk, orta ve lise öğrenimimi Ağlasun´da tamamladım.1997 Yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdim. Aynı yıl Erzurum ili Karaçoban ilçesine atandım. Kazım Karabekir İlköğretim okulunda sınıf öğretmeni ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 2001 yılında Isparta´nın Yalvaç ilçesinde göreve başladım. 21 Ekim 2013 tarihinde Atabey Atatürk İlkokuluna Müdür olarak atandım. 5 yıl Atatürk ilkokulunda Okul müdürü olarak görev yaptıktan sonra 27 Ağustos 2018 tarininde Isparta Merkez Öğretmenler İlkokulunda okul müdürü olarak göreve başladım. 27.02.2023 tarihinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisansımı tamamladım. 31 Temmuz 2023 tarihi itibari ile Isparta Merkez Gülbirlik İlkokuluna Okul müdürü olarak atandım.