ISPARTA / MERKEZ - Gülbirlik İlkokulu

Ara

'Citizens of tomorrow' isismli e twinnig projemizin ortak ürünü olan takvimde öğrencilerizin yaptığı 'Emotional Health ve Naturel Dısasters' konulu resim çalışmaları ile katıldık.

Kas

4. Sınıf Öğrencilerimiz ENGEP 100. Yıl Kapsamımda kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının kendi standlarında yaptıkları meslek tanıtımlarını dinleyerek meslekleriyle ilgili bilgi edeindiler. Ayrıca öğrencilerimiz kütüphane gezisi düzenlediler.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma proğramı düzenlendi.

Kas

Cumhuriyet Bayramını büyük bir coşku içinde kutladık.

Ekm

100. Yıl Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle hazırladığı Cumhuriyer Sokagı açılışı İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan BAYDUR un katılımı ile açıldı.Açılışa İl Mili Eğitim Müdürü Sayın Erhan BAYDUR, Şube Müdürü Sayın Gönül ŞAHİN, Sendika Başkanları ve çok sayıda okul Müdürü katıldı.

Ekm

İl mİlli Eğitim Müdüdrümüz Sayın Erhan BAYDUR velilerimize Başarı ve Gelişim Konulu seminer düzenledi.

Ekm

Ortak olduğumuz Citizens of tomorrow projesi ,için okulumuz öğrencileri tarafından yapılan logo seçimi anketi başlamıştır.Seçilen logo okulumuzu temsil edecektir.

Eyl

Okulumuzun öğrencileri ve öğretmenleri sabah derslere egzersiz yaparak giriyorlar.